ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Στις 19:30 το διάγγελμα Μητσοτάκη – Τι αναμένεται να πει ο Πρωθυπουργός

Στις 19:30 θα απευθύνει το νέο του διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό.
Κορονοϊός: Στις 19:30 το διάγγελμα Μητσοτάκη – Τι αναμένεται να πει ο Πρωθυπουργός

Κορονοϊός: Ένα ακόμη διάγγελμα προς τον ελληνικό θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συγκεκριμένα απόψε (Πέμπτη 19/3) στις 19:30. 

Μεταξύ άλλων ο Έλληνας πρωθυπουργός θα ζητάει από τους πολίτες να μην χαλαρώνουν και να εξακολουθήσουν να εφαρμόζουν τις συστάσεις για περιορισμό κυκλοφορίας, ενόψει και του σαββατοκύριακου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επιστημονική κοινότητα προειδοποιεί: «Μην παίρνετε χλωροκίνη, θα σας σκοτώσει!» (vids)

Ακόμη ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ και θα τονίσει την κρισιμότητα της κατάστασης, δεδομένης της εκτίμησης ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη της εξάπλωσης του ιού.

Έτσι, αναμένεται να επισημάνει ότι όλοι πρέπει να δίνουμε έμφαση στις ανθρώπινες ζωές και στην υγεία και λιγότερο στα μέτρα, τα οποία έτσι κι αλλιώς πρέπει να ληφθούν.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό ανακοινώθηκε ότι ακυρώνεται η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι.

Πρόκειται για το τρίτο μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τη στιγμή που ξεκίνησε η τελευταία κρίση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Στις 19:30 το διάγγελμα Μητσοτάκη – Τι αναμένεται να πει ο Πρωθυπουργός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.