ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορoνοϊός: Στις Σέρρες ο Χαρδαλιάς – Έκτακτη σύσκεψη για την έξαρση της πανδημίας (vid)

Κορoνοϊός: Στις Σέρρες θα μεταβεί το πρωί της Κυριακής ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς Εκεί, θα έχει έκτακτη σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, και την τοπική αυτοδιοίκηση σχετικά με τη νέα έξαρση του ιού (Κορoνοϊός) στην περιοχή . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός ΕΟΔΥ:...
Κορoνοϊός: Στις Σέρρες ο Χαρδαλιάς – Έκτακτη σύσκεψη για την έξαρση της πανδημίας (vid)

Κορoνοϊός: Στις Σέρρες θα μεταβεί το πρωί της Κυριακής ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς

Εκεί, θα έχει έκτακτη σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, και την τοπική αυτοδιοίκηση σχετικά με τη νέα έξαρση του ιού (Κορoνοϊός) στην περιοχή .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κορονοϊός ΕΟΔΥ: 5 θάνατοι – 935 νέα κρούσματα

Τα νέα κρούσματα στις Σέρρες έχουν κρούσει καμπανάκι κινδύνου, με την περιοχή να βρίσκεται σε επίπεδο «πορτοκαλί» συναγερμού και τους πολίτες να περιορίζουν σημαντικά τις μετακινήσεις τους.

Οπότε με ενδιαφέρον αναμένονται οι τυχόν ανακοινώσεις τους, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην περιοχή της Μακεδονίας και αν χρειαστεί να πάρουν κάποιες αποφάσεις για το γεγονός της εξάπλωσης του ιού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορoνοϊός: Στις Σέρρες ο Χαρδαλιάς – Έκτακτη σύσκεψη για την έξαρση της πανδημίας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.