ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Στους 100 οι νεκροί, «έφυγε» 84χρονος στο Αττικόν

Κορονοϊός: Ένας ακόμη άνδρας έχασε τη ζωή του στη χώρα μας από τον COVID-19. Η Ελλάδα μετράει πια 100 νεκρούς από τον φονικό ιό. Ο εκλιπών εξέπνευσε στο νοσοκομείο Αττικόν. Ήταν 84ων ετών. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Νωρίτερα ο Σωτήρης Τσιόδρας στην καθημερινή ενημέρωσή του είχε ότι το τελευταίο 24ωρο...
Κορονοϊός: Στους 100 οι νεκροί, «έφυγε» 84χρονος στο Αττικόν

Κορονοϊός: Ένας ακόμη άνδρας έχασε τη ζωή του στη χώρα μας από τον COVID-19. Η Ελλάδα μετράει πια 100 νεκρούς από τον φονικό ιό.

Ο εκλιπών εξέπνευσε στο νοσοκομείο Αττικόν. Ήταν 84ων ετών. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Νωρίτερα ο Σωτήρης Τσιόδρας στην καθημερινή ενημέρωσή του είχε ότι το τελευταίο 24ωρο είχαμε 31 νέα κρούσματα. Ακόμη, 73 βρίσκονταν διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει διάγγελμα νωρίτερα. Σε αυτό ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η πανδημία υποχωρεί, αλλά ο πόλεμος ακόμη δεν έχει κερδηθεί. Ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη και τη συμπεριφορά τους βοηθώντας ώστε να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Στους 100 οι νεκροί, «έφυγε» 84χρονος στο Αττικόν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.