ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός Ελλάδα Update: Στους 29 οι νεκροί – Κατέληξε 89χρονος στην Καστοριά

Στους 29 έφτασαν οι νεκροί από τον κορονοϊός στη χώρα μας, με έναν 89χρονο να χάνει τη ζωή του στο νοσοκομείο της Καστοριάς. Συγκεκριμένα ο άτυχος άνδρας κατέληξε τα ξημερώματα, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες υπέφερε παράλληλα και από ένα σοβαρό υποκείμενο νόσημα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Θέρισε» τον πλανήτη ο κορονοϊός: Οι θάνατοι και τα κρούσματα συνολικά...
Κορονοϊός Ελλάδα Update: Στους 29 οι νεκροί – Κατέληξε 89χρονος στην Καστοριά

Στους 29 έφτασαν οι νεκροί από τον κορονοϊός στη χώρα μας, με έναν 89χρονο να χάνει τη ζωή του στο νοσοκομείο της Καστοριάς.

Συγκεκριμένα ο άτυχος άνδρας κατέληξε τα ξημερώματα, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες υπέφερε παράλληλα και από ένα σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Θέρισε» τον πλανήτη ο κορονοϊός: Οι θάνατοι και τα κρούσματα συνολικά ως τώρα (vid)

Πρόκειται για τον τέταρτο άνθρωπο που που βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς, ενώ το τοπικό νοσοκομείο έχει ήδη εκφράσει τα προβλήματα που υπάρχουν και έχουν γίνει εκκλήσεις για να ενισχυθεί ο εξοπλισμός και να βοηθηθεί το προσωπικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 20 άνθρωποι από την περιοχή έχουν διακομιστεί από το νοσοκομείο της Καστοριάς στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Πλέον ο κορονοϊός έχει κοστίζει τη ζωή σε 29 συμπολίτες μας, όπως προαναφέραμε, με τους 24 να είναι άνδρες και τις πέντε να είναι γυναίκες. Στα κρούσματα τώρα, που ανακοινώθηκαν χθες (27/3), έφτασαν πλέον τα 966 σε όλη την Ελλάδα. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια θετικά νέα, αφού τέσσερις άνθρωποι αποσωληνώθηκαν, ενώ ήταν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Τέλος μέχρι τώρα,  έχουν δοθεί 52 εξιτήρια σε ανθρώπους που κατάφεραν να ξεπεράσουν τον COVID-19. Ανάμεσά σε αυτούς και μία μητέρα που έφερε στη ζωή, ένα υγιέστατο μωράκι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός Ελλάδα Update: Στους 29 οι νεκροί – Κατέληξε 89χρονος στην Καστοριά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.