ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Στους 336 οι νεκροί στη χώρα μας

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας και η μακάβρια λίστα με τους νεκρούς μεγαλώνει. Κορονοϊός: Η μακάβρια λίστα με τους νεκρούς από τον κορονοϊό μεγαλώνει και τα τελευταίο θύμα ήταν 55χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο 55χρονος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 12 Σεπτεμβρίου και άφησε την τελευταία του πνοή στις 11...
Κορονοϊός: Στους 336 οι νεκροί στη χώρα μας

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας και η μακάβρια λίστα με τους νεκρούς μεγαλώνει.

Κορονοϊός: Η μακάβρια λίστα με τους νεκρούς από τον κορονοϊό μεγαλώνει και τα τελευταίο θύμα ήταν 55χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ο 55χρονος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 12 Σεπτεμβρίου και άφησε την τελευταία του πνοή στις 11 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε υποκείμενα νοσήματα.

Ακόμη ένας 84 έχασε τη ζωή του από το νέο ιό και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Σωτηρία», από τις 9 Σεπτεμβρίου.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα έγινε γνωστό ότι δύο ακόμη συμπολίτες μας έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Στους 336 οι νεκροί στη χώρα μας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.