ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τα γιατροσόφια που «ζήσαμε» την περίοδο της πανδημίας (vid)

Ο κορονοϊός ήταν και ακόμα είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλη την ανθρωπότητα. Ένας φονικός ιός που ούτε και οι ίδιοι οι επιστήμονες δεν ήξεραν πως πρέπει να τον αντιμετωπίσουν. Στη χώρα μας ευτυχώς δεν θρηνήσαμε πολλά θύματα, όπως στη γειτονική Ιταλία, την Ισπανία, αλλά και τις ΗΠΑ. Αντισηπτικά, μάσκες, απολυμάνσεις και κοινωνική αποστασιοποίηση ήταν...
Κορονοϊός: Τα γιατροσόφια που «ζήσαμε» την περίοδο της πανδημίας (vid)

Ο κορονοϊός ήταν και ακόμα είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλη την ανθρωπότητα. Ένας φονικός ιός που ούτε και οι ίδιοι οι επιστήμονες δεν ήξεραν πως πρέπει να τον αντιμετωπίσουν.

Στη χώρα μας ευτυχώς δεν θρηνήσαμε πολλά θύματα, όπως στη γειτονική Ιταλία, την Ισπανία, αλλά και τις ΗΠΑ. Αντισηπτικά, μάσκες, απολυμάνσεις και κοινωνική αποστασιοποίηση ήταν τα βασικά στοιχεία για την προστασία από τον ιό.

Ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι που προσπάθησαν να… εφεύρουν τα δικά τους γιατροσόφια, που πολλές φορές ήταν πολύ επικίνδυνο.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Ντόναλντ Τραμπ να προτείνει στους πολίτες του να πιουν αντισηπτικό, γιατί έτσι ο κορονοϊός θα σκοτωθεί.

Από ενέσιμα αντισηπτικά, μέχρι αρώματα που νικούν τα πάντα και γλυκό του κουταλιού που είναι… θαυματουργό! Όσες «λύσεις» ενάντια στον κορονοϊό πέρασαν από τις οθόνες μας, συγκεντρωμένες σε ένα βίντεο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Τα γιατροσόφια που «ζήσαμε» την περίοδο της πανδημίας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.