ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τα ΗΑΕ έστειλαν 11 τόνους υγειονομικού υλικού στην Ελλάδα (vid)

Κορονοϊός: Την έμπρακτη στήριξή τους στην Ελλάδα δείχνουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς έφτασαν στην Ελλάδα σήμερα 11 τόνοι υγειονομικού υλικού. Μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, στολές για το ιατρικό προσωπικό, είναι μερικά από αυτά που έφτασαν στην Αθήνα με πτήση cargo από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Πρόεδρος ΕΟΦ: «Άρχισε η παραγωγή φαρμάκων...
Κορονοϊός: Τα ΗΑΕ έστειλαν 11 τόνους υγειονομικού υλικού στην Ελλάδα (vid)

Κορονοϊός: Την έμπρακτη στήριξή τους στην Ελλάδα δείχνουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς έφτασαν στην Ελλάδα σήμερα 11 τόνοι υγειονομικού υλικού.

Μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, στολές για το ιατρικό προσωπικό, είναι μερικά από αυτά που έφτασαν στην Αθήνα με πτήση cargo από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Πρόεδρος ΕΟΦ: «Άρχισε η παραγωγή φαρμάκων στην Ελλάδα» (vid)

Περίπου μία εβδομάδα μετά την σημαντική βοήθεια που ήρθε από την Κίνα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έδειξαν με τη σειρά τους στην… πράξη τη στήριξή τους, δείγμα των καλών σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες, ενώ το πρωί είχαν παραληφθεί πέντε τόνοι χλωροκίνης από την Ινδία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Τα ΗΑΕ έστειλαν 11 τόνους υγειονομικού υλικού στην Ελλάδα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.