ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τέλος ο Παπαδόπουλος, νέο σποτάκι από την Σταυροπούλου (vid)

Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου η ζωή μας μπαίνει σε μια νέα πραγματικότητα. Ο κορονοϊός υπάρχει ακόμα εκεί έξω και η Βίκυ Σταυροπούλου μας δείχνει πως να φτιάξουμε μόνοι μας μια μάσκα στο σπίτι.  Το σενάριο του σποτ… πατάει σε εκείνο του Σπύρου Παπαδόπουλου για το «μένουμε σπίτι», καθώς από αύριο, Δευτέρα 04.05.2020, περνάμε στην...
Κορονοϊός: Τέλος ο Παπαδόπουλος, νέο σποτάκι από την Σταυροπούλου (vid)

Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου η ζωή μας μπαίνει σε μια νέα πραγματικότητα. Ο κορονοϊός υπάρχει ακόμα εκεί έξω και η Βίκυ Σταυροπούλου μας δείχνει πως να φτιάξουμε μόνοι μας μια μάσκα στο σπίτι. 

Το σενάριο του σποτ… πατάει σε εκείνο του Σπύρου Παπαδόπουλου για το «μένουμε σπίτι», καθώς από αύριο, Δευτέρα 04.05.2020, περνάμε στην εποχή του “μένουμε ασφαλείς”, κατά την οποία οι μάσκες θα είναι υποχρεωτικές σε συγκεκριμένες περιστάσεις.

H αγαπημένη ηθοποιός μας δίνει απλές οδηγίες για να φτιάξουμε υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι μας.

Φροντίζουμε πάντα να ακολουθούμε τις οδηγίες και στην εφαρμογή της μάσκας, και πάντα θυμόμαστε: πλένουμε τα χέρια μας συχνά και κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις.

Βγαίνουμε με υπευθυνότητα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Τέλος ο Παπαδόπουλος, νέο σποτάκι από την Σταυροπούλου (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.