ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τεστ στην Αίγινα από κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ

Κορονοϊός: Διαγνωστικά τεστ σε δομές της Αίγινας, για τον COVID-19.  Τα τεστ θα πραγματοποιήσει σήμερα κλιμάκιο γιατρών και νοσηλευτών των Κινητών Ομάδων Επίσκεψης στο Σπίτι (ΚΟΕΣ) της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Πρόκειται να διενεργηθούν έλεγχοι στο προσωπικό και τους υπερήλικες που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «’Αγιος Διονύσιος», καθώς και στο προσωπικό του Αστυνομικού...
Κορονοϊός: Τεστ στην Αίγινα από κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ

Κορονοϊός: Διαγνωστικά τεστ σε δομές της Αίγινας, για τον COVID-19. 

Τα τεστ θα πραγματοποιήσει σήμερα κλιμάκιο γιατρών και νοσηλευτών των Κινητών Ομάδων Επίσκεψης στο Σπίτι (ΚΟΕΣ) της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Πρόκειται να διενεργηθούν έλεγχοι στο προσωπικό και τους υπερήλικες που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «’Αγιος Διονύσιος», καθώς και στο προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος και του Λιμενικού Σταθμού της Αίγινας.

Το κλιμάκιο θα προβεί στη λήψη ρινοφαρυγγικών δειγμάτων, τα οποία θα εξεταστούν με την τεχνική PCR στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

«Η επιλογή των δομών για την πραγματοποίηση των διαγνωστικών τεστ έγινε εξαιτίας της αυξημένης τουριστικής κίνησης στο νησί, αλλά και στην εκτίμηση της επιδημιολογικής επικινδυνότητας των συγκεκριμένων δομών», ανέφερε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Τεστ στην Αίγινα από κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.