ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Θα μας… κυνηγάνε με την σύριγγα για το εμβόλιο – Τι προτείνει η Παγώνη

Απαισιόδοξη για την πορεία της πανδημίας στην χώρα μας εμφανίστηκε η Ματίνα Παγώνη μιλώντας για τα την πιθανότητα να μην γιορτάσουμε ούτε τα Χριστούγεννα!
Κορονοϊός: Θα μας… κυνηγάνε με την σύριγγα για το εμβόλιο – Τι προτείνει η Παγώνη

Κορονοϊός: Τους έντονους προβληματισμούς της εξέφρασε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ για το τοίχος ανοσίας που προσπαθεί να χτιστεί στην Ελλάδα.

Η λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη μίλησε στο Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για την πορεία των εμβολιασμών και για τη δυνατότητα των ελληνικών νοσοκομείων να αντέξουν στην πίεση που πιθανότατα θα έρθει από τα αυξανόμενα κρούσματα κορονοϊού.

Απόλυτα πεπεισμένη ότι το τοίχος ανοσίας δεν πρόκειτα να επιτευχθεί εμφανίστηκε η ίδια. Η μόνη προστασία που μας απομένει είναι τα εμβόλια τόνισε.

«Εγώ περιμένω να πάει ο κόσμος να εμβολιαστεί τώρα που γύρισε από τις διακοπές. Φέρουμε μεγάλη ευθύνη να πείσουμε τον κόσμο να εμβολιαστεί, για να καταλάβει γιατί πρέπει να εμβολιαστεί και τι μας περιμένει από Σεπτέμβρη, Οκτώβρη, δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχουμε τείχος ανοσίας, είναι τέλος Αυγούστου Τα νοσοκομεία δεν μπορούν να δεχθούν άλλη πίεση. Οι ειδικευόμενοι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν μετεκπαίδευση μόνον σε covid. Οι θάνατοι έχουν ξεκινήσει να μας φοβίζουν από τώρα. Είδατε στην Αμερική τι έχει συμβεί με την αύξηση στα μικρά παιδιά. Και αυτοί που βγήκαν από τις ΜΕΘ ένα 10% θα έχει προβλήματα λόγω covid», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τι ανέφερε για τους ανεμβολίαστους

Μιλώντας για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη είπε: «Δεν είναι αρνητές όσοι δεν πάνε να εμβολιαστούν. Πρέπει να τρέξουν συνεργεία όπου βρίσκεται ο κόσμος. Πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις από εδώ και πέρα. Δεν θα κατέβουν οι άνθρωποι από τα χωριά να πάνε να εμβολιαστούν. Μακάρι να είχαμε άλλα όπλα, φάρμακα, και να μη χρειαζόμασταν τα εμβόλια. Οι παιδίατροι πρέπει να έρθουν άμεσα σε επαφή με τους γονείς και να τους ενημερώσουν για το εμβόλιο. Τα παιδιά πρέπει να εμβολιαστούν για να είναι υγιή στα σχολεία τους».

Η κ. Παγώνη εξέφρασε επίσης τον προβληματισμό της για την μετάλλαξη Δέλτα. Δήλωσε ότι είναι μια μετάλλαξη επιθετική, η οποία είναι πολύ επιθετική ιδιαίτερα στου νέους.

Τι ανέφερε για τις δηλώσεις του.. Στέφανου Τσιτσιπά

Η λοιμωξιολόγος δεν άφησε ασχολίαστες και τις πολυσυζητημένες πρόσφατες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά.

«Τον Στέφανο τον θαυμάζω, είμαι φαν του, ο Στέφανος να μας πει για το τένις και όχι την ιατρική. Έχουμε πολλά νέα άτομα με covid στα νοσοκομεία. Ας κάνουμε μία προσπάθεια ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την κατάσταση.» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος έστειλε την προειδοποίηση της προς κάθε κατεύθυνση:«Αν συνεχίσουμε έτσι ούτε Χριστούγεννα θα κάνουμε!» είπε η κ. Παγώνη.

 

Διαβάστε Επίσης:

Παγώνη: Οι δικαιολογίες για τους εμβολιασμένους του Ισραήλ που κόλλησαν κορονοϊό και οι απειλές για εμβόλια στα παιδιά!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Θα μας… κυνηγάνε με την σύριγγα για το εμβόλιο – Τι προτείνει η Παγώνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.