ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Θεοκλής Ζαούτης: Στο τραπέζι και ο περιορισμός μετακινήσεων!

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας Θεοκλής Ζαούτης, εξέφρασε την άποψη πως το ενδεχόμενο του νέου περιορισμού μετακινήσεων είναι στο τραπέζι.
Κορονοϊός – Θεοκλής Ζαούτης: Στο τραπέζι και ο περιορισμός μετακινήσεων!

Αυτή και αν είναι…. βόμβα. Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας Θεοκλής Ζαούτης, εξέφρασε την άποψη πως το ενδεχόμενο του νέου περιορισμού μετακινήσεων είναι στο τραπέζι.

«Θα αυξηθούν τα κρούσματα, δεν ξέρω αν έχει ξεφύγει η επιδημία όμως. Η πορεία θα κριθεί στις επόμενες 10 με 15 μέρες από τα κρούσματα που βλέπουμε σήμερα» τόνισε ο κ. Ζαούτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Και συνέχισε για την απαγόρευση μετακινήσεων: «Όλα είναι στο τραπέζι, ακόμα και περιορισμός στις μετακινήσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύβοια-Σοκαριστικές μαρτυρίες: «Πνίγεται κόσμος, δύο φορές Μάνδρα ζούμε»

Όπως είπε, όλα είναι ανοιχτά, εκτός του οριζόντιου lockdown.

Ο καθηγητής προειδοποίησε ότι υπάρχουν παρά πολλοί ασυμπτωματικοί και προσυμπτωματικοί, και δεν είναι όλη η εικόνα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Θεοκλής Ζαούτης: Στο τραπέζι και ο περιορισμός μετακινήσεων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.