×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κορονοϊός: Θερμομετρήσεις στις λαϊκές αγορές – Ανέβηκαν οι τιμές στην Αττική


    Λευτέρης Παυλίδης

Κορονοϊός: Θερμομετρήσεις στις λαϊκές αγορές – Ανέβηκαν οι τιμές στην Αττική


Κορονοϊός: Με πρωτοβουλία της ομοσπονδίας πωλητών λαϊκών αγορών Θεσσαλονίκης λαμβάνει χώρα η θερμομέτρηση των παραγωγών προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόντα κρούσματα του κορονοϊού στο πλαίσιο του σωστού ελέγχου και αντιμετώπισης του ιού.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια των χθεσινών ελέγχων δεν εντοπίστηκε κάποιο ύποπτο περιστατικό. Πλέον στις λαϊκές αγορές ισχύουν αυστηρά μέτρα με τους πάγκους των παραγωγών να είναι τοποθετημένοι ανά πέντε μέτρα, ενώ θετικό είναι το γεγονός ότι έχει παρατηρηθεί πως δεν υπάρχει συνωστισμός από τους καταναλωτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Πρώτο κρούσμα στη Νάξο (vid)

Ο Βασίλης Μακρίδης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών, τόνισε στην κάμερα του OPEN TV ότι οι τιμές στις λαϊκές αγορές στην Αττική έχουν ανέβει καθώς έχει απαγορευτεί πλέον στους παραγωγούς από τις περιφέρειες να πουλήσουν τα προϊόντα τους στους καταναλωτές.

Την ίδια στιγμή τα μέτρα που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση με την απαγόρευση μετακινήσεων των παραγωγών της περιφέρειας δημιουργούν συνθήκες που ευνοούν την αισχροκέρδεια σε κάποιες περιπτώσεις.