ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Έπεσε πρόστιμο γιατί δεν είχε ταυτότητα! (vid)

Κορονοϊός - Θεσσαλονίκη: Οι οδηγίες είναι απλές. Έντυπη άδεια ή SMS και τα απαραίτητα έγγραφα πιστοποίηση μαζί μας. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθεί όποιος θέλει να βγει από το σπίτι του, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό του COVID-19.
Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Έπεσε πρόστιμο γιατί δεν είχε ταυτότητα! (vid)

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Οι οδηγίες είναι απλές. Έντυπη άδεια ή SMS και τα απαραίτητα έγγραφα πιστοποίηση μαζί μας. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθεί όποιος θέλει να βγει από το σπίτι του, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό του COVID-19.

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», μία γυναίκα, στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Τρίτης έστειλε το SMS της, πήρε την άδεια και βγήκε από το σπίτι της. Μόνο που δεν είχε μαζί της ούτε ταυτότητα, ούτε διαβατήριο!

Και κάπως έτσι έλαβε το πρόστιμό της, 150 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κικίλιας: «2.058 συνολικά οι κλίνες ΜΕΘ» (vid)

Επιχείρησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας πως το σπίτι της είναι πολύ κοντά και πως μπορεί να φέρει την ταυτότητά της. Το πρόστιμο δεν άλλαξε, αν και υπάρχει η επιλογή της ένστασης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Έπεσε πρόστιμο γιατί δεν είχε ταυτότητα! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.