ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Κλείνει η Νέα Παραλία (vid)

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Την απόφαση να κλείσει από σήμερα (31/3) το μεσημέρι η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, πήραν ο Δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, με τον Περιφερειάρχης Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας Μετά τις εικόνες με δεκάδες πολίτες της Θεσσαλονίκης να κάνουν βόλτα στη Νέα Παραλία παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, οι αρχές αποφάσισαν να πάρουν ακόμη πιο σκληρά...
Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Κλείνει η Νέα Παραλία (vid)

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Την απόφαση να κλείσει από σήμερα (31/3) το μεσημέρι η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, πήραν ο Δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, με τον Περιφερειάρχης Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας

Μετά τις εικόνες με δεκάδες πολίτες της Θεσσαλονίκης να κάνουν βόλτα στη Νέα Παραλία παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, οι αρχές αποφάσισαν να πάρουν ακόμη πιο σκληρά μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζέρβας σε κυβέρνηση: «Ή κλείνετε την παραλία Θεσσαλονίκης, ή την κλείνω εγώ»

Έτσι, με ανακοίνωσή μέσω των Social Media, ο Περιφερειάρχης Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ενημέρωσε πως με κοινή απόφαση με τον Δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα, από σήμερα (31/3) το μεσημέρι η Παραλία θα είναι κλειστή.

«Μετά τις σημερινές εικόνες από τη γεμάτη Παραλία της Θεσσαλονίκης το κλείσιμό της είναι μονόδρομος. Συμφωνήσαμε με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα να προχωρήσουμε στο μέτρο αυτό με ισχύ από αύριο το μεσημέρι. Χρέος μας να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να διαφυλάξουμε την υγεία των συμπολιτών μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Με ανακοίνωση η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έδωσε τις λεπτομέρειες και τις ώρες λειτουργίας: «Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου και κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, αποφασίζεται ο περιορισμός κίνησης πολιτών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 14:00 έως 08:00 (επόμενη πρωινή) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου».

Η έναρξη ισχύος της απόφασης είναι από την 14:00 ώρα της 31/03/2020 και ισχύει για δεκατέσσερις (14) ημέρες.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Κλείνει η Νέα Παραλία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.