ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η επίταξη – Εκκενώνεται ιδιωτική κλινική

Κορονοϊός - Θεσσαλονίκη: Το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε η μεταφορά ασθενών από τη μια εκ των δύο ιδιωτικών κλινικών που επιτάχθηκαν από το υπουργείο Υγείας στη Θεσσαλονίκη
Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η επίταξη – Εκκενώνεται ιδιωτική κλινική

Τη Δευτέρα αναμένονται οι πρώτες εισαγωγές ασθενών με κορoνοϊό στην κλινική.

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε η μεταφορά ασθενών από τη μια εκ των δύο ιδιωτικών κλινικών που επιτάχθηκαν από το υπουργείο Υγείας στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία της πόλης τα οποία πιέζονται ασφυκτικά λόγω των αυξανόμενων περιστατικών κορονοϊού.

Ασθενοφόρα φτάνουν το ένα μετά το άλλο ούτως ώστε να μεταφερθούν οι 50 ασθενείς από την Γενική Κλινική «Λυσίμαχος Σαραφιανός», σύμφωνα με δημοσίευμα του grtimes.gr.

Κάποιοι μεταφέρονται σε ιδιωτικές κλινικές κάποιοι στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Τη Δευτέρα αναμένονται οι πρώτες εισαγωγές ασθενών με κορoνοϊό στην κλινική ενώ το προσωπικό θα ξεκινήσει εκπαίδευση για την αντιμετώπιση περιστατικών Covid.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Κεραμέως: «Σε φάσεις θα γίνει το άνοιγμα των σχολείων»

Χριστούγεννα-Koρονοϊός: Tο σχέδιο της κυβέρνησης για σταδιακή άρση του «lockdown»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η επίταξη – Εκκενώνεται ιδιωτική κλινική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.