ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Θεσσαλονικιά δεν… άντεξε και άνοιξε το κομμωτήριο για ανταύγειες!

Κορονοϊός: Θεσσαλονικιά δεν… άντεξε και άνοιξε το κομμωτήριο για ανταύγειες! Ένα περιέργο περιστατικό συνέβη την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη με ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στο κέντρο της πόλης. Ο κορονοϊός φαίνεται πως δεν φοβίζει κάποιους και παραμένουν πιστοί στις συνήθειες τους. Σύμφωνα με το voria.gr, η κομμώτρια αψήφησε τα μέτρα για τον κορονοϊό και άνοιξε το μαγαζί για...
Κορονοϊός: Θεσσαλονικιά δεν… άντεξε και άνοιξε το κομμωτήριο για ανταύγειες!

Κορονοϊός: Θεσσαλονικιά δεν… άντεξε και άνοιξε το κομμωτήριο για ανταύγειες! Ένα περιέργο περιστατικό συνέβη την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη με ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στο κέντρο της πόλης.

Ο κορονοϊός φαίνεται πως δεν φοβίζει κάποιους και παραμένουν πιστοί στις συνήθειες τους.

Σύμφωνα με το voria.gr, η κομμώτρια αψήφησε τα μέτρα για τον κορονοϊό και άνοιξε το μαγαζί για να κάνει ανταύγειες σε πελάτισσα! “Μένουμε σπίτι μας χωρίς ανταύγειες; Δεν γίνεται”, θα σκέφτηκαν λογικά οι συγκεκριμένες κυρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δωρεάν συνδρομές σε NOVA, Cosmote TV, Wind Vision, Vodafone TV θέλει ο Υπουργός Επικρατείας

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσε περιπολικό. Οι αστυνομικοί, που δεν πίστευαν στα μάτια τους, λέγοντας χαρακτηριστικά «τι άλλο θα δούμε;», προχώρησαν σε αυστηρές συστάσεις προς την ιδιοκτήτρια, ζητώντας της άμεσα να βάλει λουκέτο, με την ίδια, μην μπορώντας να κάνει και αλλιώς, να υπακούει.

Στην πόρτα του καταστήματος, πάντως, υπάρχει κανονικά το χαρτί με το ωράριο λειτουργίας: «Δευτέρα-Σάββατο 9:00-21:00».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Θεσσαλονικιά δεν… άντεξε και άνοιξε το κομμωτήριο για ανταύγειες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.