ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Θετικό στoν Covid-19 βρέφος 3 μηνών

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια διάγνωση στη χώρα μας σε βρέφος τέτοιας ηλικίας
Κορονοϊός: Θετικό στoν Covid-19 βρέφος 3 μηνών

Έντονη ανησυχία προκαλεί η είδηση για το μωρό που διαγνώστηκε με Covid-19 στην Έδεσσα, με την συγκεκριμένη πόλη να έχει μέσο όρο κρουσμάτων σε ηλικίες από 20 έως 30 ετών.

Η διάγνωση έγινε τον Δεκαπενταύγουστο, ενώ πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα και για τους γονείς του.

Η είδηση προκαλεί σοκ, καθώς είναι η πρώτη φορά που γίνεται διάγνωση στη χώρα μας σε βρέφος τέτοιας ηλικίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μωρό εμφανίζει καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στο σπίτι του.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE
Τις τελευταίες ημέρες, τα κρούσματα κορωνοϊού προκαλούν ανησυχία στην Έδεσσα. Από χθες βρίσκεται στο ΑΧΕΠΑ νεαρός με Covid-19, η κατάσταση του οποίου επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Παράλληλα, χθες εντοπίστηκαν 4 νέα κρούσματα στην Έδεσσα, ενώ με βάση τις εκτιμήσεις, τα κρούσματα στην Πέλλα ξεπερνούν τα 30. Την ίδια ώρα, η πλειοψηφία των κρουσμάτων στην Έδεσσα αφορά ηλικίες από 20 έως 30 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελλάδα – κορονοϊός: 217 τα νέα κρούσματα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Θετικό στoν Covid-19 βρέφος 3 μηνών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.