ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kορονοϊός: Τι συμβαίνει με την πλατφόρμα για τα 800 ευρώ

Κορονοϊός: Δεν έχει ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr όπου οι εργαζόμενοι κάνουν αιτήσει για το επίδομα των 800 ευρώ. Την 1η Απριλίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr για τους εργαζόμενους που επλήγησαν από τον κορονοϊό, ενώ στις 6 Απριλίου θα είναι δυνατή η πρόσβαση και για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις ατομικές επιχειρήσεις, τους αυτοαπασχολούμενους...
Kορονοϊός: Τι συμβαίνει με την πλατφόρμα για τα 800 ευρώ

Κορονοϊός: Δεν έχει ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr όπου οι εργαζόμενοι κάνουν αιτήσει για το επίδομα των 800 ευρώ.

Την 1η Απριλίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr για τους εργαζόμενους που επλήγησαν από τον κορονοϊό, ενώ στις 6 Απριλίου θα είναι δυνατή η πρόσβαση και για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις ατομικές επιχειρήσεις, τους αυτοαπασχολούμενους και τις επιχειρήσεις μέχρι 5 άτομα προσωπικό.

Μέχρι αύριο θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις η λειτουργία των οποίων ή τερματίστηκε ή σημείωσαν απώλειες εσόδων λόγω της πανδημίας.

Στο supportemployees.yeka.gr οι εργαζόμενοι θα μπορούν να συμπληρώσουν τα ειδικά ηλεκτρονικά έντυπα και για την μείωση 40% του μισθώματος της α’ κατοικίας τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Kορονοϊός: Τι συμβαίνει με την πλατφόρμα για τα 800 ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.