ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τι θα γίνει με τα ενοίκια τον Μάιο

Τον μήνα Μάϊο θα συνεχιστεί το μέτρο που απαλλάσσει τις επιχειρήσεις στις οποίες εφαρμόζονται περιοριστικά μέτρα να καταβάλουν ενοίκιο.
Κορονοϊός: Τι θα γίνει με τα ενοίκια τον Μάιο

Κορονοϊός: Τον μήνα Μάϊο θα συνεχιστεί το μέτρο που απαλλάσσει τις επιχειρήσεις στις οποίες εφαρμόζονται περιοριστικά μέτρα να καταβάλουν ενοίκιο.

Κορονοϊός: Eορταστικό ωράριο θα έχουν τα καταστήματα τις επόμενες μέρες λόγω του Πάσχα.

Όσον αφορά όμως την ρύθμιση που αφορά να μην πληρώνουν ενοίκιο οι επιχειρήσεις στις οποίες εφαρμόζονται περιοριστικά μέτρα θα συνεχίσει να υφίσταται και κατά την διάρκεια του μήνα Μαΐου.

Οι ωφελούμενοι αυτού του μέτρου θα είναι το λιανεμπόριο, η εστίαση, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του πολιτισμού, του αθλητισμού, του τουρισμού, των μεταφορών και λοιπές επιχειρήσεις.

Όσον αφορά το μειωμένο ενοίκιο κατά 40%, αυτό θα συνεχίσει να ισχύει μόνο για την κύρια κατοικία κάθε εργαζομένου που τίθεται σε αναστολή εργασίας και τον Μάϊο, καθώς και για τη φοιτητική κατοικία των εξαρτώμενων μελών αυτών.

Πάσχα: Εφαρμογή ψήνει το αρνί και σε ειδοποιεί όταν είναι έτοιμο! (vid)

Ράπτη: «Τότε ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό για τους 18 και άνω» – Τι είπε για το AstraZeneca

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

ΣΧΟΛΙΑ