ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Το αδιαχώρητο στις λαϊκές αγορές

Ξανά στους δρόμους οι Αθηναίοι που δημιούργησαν συνωστισμό προκαλώντας την επέμβαση της Αστυνομίας
Κορονοϊός: Το αδιαχώρητο στις λαϊκές αγορές

Σαν να μην υπάρχει… κορονοϊός. Ο καλός καιρός και τα τελευταία ψώνια για το Πασχαλινό τραπέζι έβγαλαν τους Αθηναίους στους δρόμους.

Στις λαϊκές αγορές τη Μεγάλη Παρασκευή (17/04) επικρατεί το αδιαχώρητο για πολλοστή φορά με τους δημότες να μην υπολογίζουν ούτε τον κορωνοιο ούτε τις αυστηρές συστάσεις προκειμένου να κρατούν τις αποστάσεις για την αποφυγή διασποράς του ιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Χωρίς κόσμο τα γήπεδα ως το 2021!

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στο Παγκράτι όπου θυμίζει μία κανονική ημερά..
Πριν από λίγη ώρα μάλιστα, περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας, προσπάθησαν να… διαλύσουν τον κόσμο που ψωνίζει φρούτα και λαχανικά ο ένας δίπλα στον άλλο.

Και στη Βαρβάκειο Αγορά όμως οι πολίτες καταφθάνουν ο ένας μετά τον άλλο ώστε να κάνουν τις απαραίτητες αγορές για το πασχαλινό τους τραπέζι.

Κορονοϊός: Ασφυκτικά γεμάτες λαϊκές, κρεοπωλεία και σούπερ μάρκετ

Παρά το γεγονός ότι το φετινό Πάσχα είναι τελείως διαφορετικό από αυτά που τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει οι Αθηναίοι και φέτος έσπευσαν την τελευταία στιγμή για τα ψώνια τους με αποτέλεσμα να σχηματιστούν τεράστιες ουρές με κόσμο που αναμένει να μπει στην αγορά και να ψωνίσει για το γιορτινό τραπέζι.

Η πολυσύχναστη κρεαταγορά έχει προσαρμοστεί στις υπάρχουσες συνθήκες τοποθετώντας κάγκελα στην είσοδο. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι αρκετός κόσμος πήγε στην αγορά χωρίς να φοράει γάντια και μάσκες.

Πηγή: Protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Το αδιαχώρητο στις λαϊκές αγορές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.