ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Το χαβά του ο Σύψας, προαναγγέλλει σκληρά μέτρα

Κορονοϊός: Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, μίλησε ο Νίκος Σύψας. Κορονοϊός: Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας, Νίκος Σύψας, σχολίασε την αύξηση των κρουσμάτων. Συνεχίζοντας με τις δηλώσεις του να κινδυνολογεί, μιλώντας ακόμη και για νέα μέτρα! Ακόμα πιο σκληρά! Αναλυτικά τα όσα είπε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός κρούσματα:...
Κορονοϊός: Το χαβά του ο Σύψας, προαναγγέλλει σκληρά μέτρα

Κορονοϊός: Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, μίλησε ο Νίκος Σύψας.

Κορονοϊός: Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας, Νίκος Σύψας, σχολίασε την αύξηση των κρουσμάτων.

Συνεχίζοντας με τις δηλώσεις του να κινδυνολογεί, μιλώντας ακόμη και για νέα μέτρα! Ακόμα πιο σκληρά!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός κρούσματα: Ρεκόρ! Ας πανικοβληθούμε όλοι μαζί αδέρφια!

«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο 2ο κύμα για να μην πω ότι είμαστε με το ένα πόδι στο 2ο κύμα και το μόνο που είναι σχετικά παρήγορο είναι πως ο αριθμός των διασωληνώσεων είναι σχετικά χαμηλός αλλά αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις.

Έχουμε πολλαπλασιασμό των κρουσμάτων σε όλη την Ελλάδα, έχουμε σχεδόν διπλασιασμό των κρουσμάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουμε χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας των ατόμων που προσβάλλονται πλέον από τον κορωνοιο (στα 36), επίσης έχουμε προσβολή σε γηροκομεία -στα οποία όπως υπενθύμισε – στην Γαλλία και την Ισπανία έγινε το βατερλο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Το χαβά του ο Σύψας, προαναγγέλλει σκληρά μέτρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.