ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Το κρας τεστ που θα κρίνει την άρση των μέτρων

Αρκετά μέτρα έχει πάρει η κυβέρνηση προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός περισσότερο στην Ελλάδα, με τη χώρα να βρίσκεται περίπου σε δύο μήνες καραντίνας. Έτσι σιγά-σιγά μυστικότητα στο Μαξίμου, προετοιμάζουν σταδιακά την άρση των μέτρων και των περιορισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία, με τον Πρωθυπουργό να μην έχει δώσει ακόμα το...
Κορονοϊός: Το κρας τεστ που θα κρίνει την άρση των μέτρων

Αρκετά μέτρα έχει πάρει η κυβέρνηση προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός περισσότερο στην Ελλάδα, με τη χώρα να βρίσκεται περίπου σε δύο μήνες καραντίνας.

Έτσι σιγά-σιγά μυστικότητα στο Μαξίμου, προετοιμάζουν σταδιακά την άρση των μέτρων και των περιορισμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία, με τον Πρωθυπουργό να μην έχει δώσει ακόμα το «πράσινο φως», για το επόμενο βήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου: «Η είσοδος θα γίνεται αν χρειαστεί μόνο για τους δημότες»

Συγκεκριμένα βασικό κριτήριο θα παίξει η περίοδος του Πάσχα, αφού εκεί οι πολίτες θα πρέπει να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και να πειθαρχήσουν όπως κάνουν τον τελευταίο καιρό.

Αν υπάρξει χαλάρωση από τον κόσμο κατά τη διάρκεια των εορτών, τότε τα πράγματα θα επανεξεταστούν από μηδενική βάση αφού θα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο κορονοϊός να έχει μεταδοθεί σε περισσότερους πολίτες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Το κρας τεστ που θα κρίνει την άρση των μέτρων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.