ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Το Μαξίμου συζητά επίσημα τα rapid test ανεμβολίαστων στα σουπερ μαρκετ – Οικονομικός στραγγαλισμός

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, είπε πως για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός, μπορεί να βάλουν rapid test και στα σουπερ μαρκετ.
Κορονοϊός: Το Μαξίμου συζητά επίσημα τα rapid test ανεμβολίαστων στα σουπερ μαρκετ – Οικονομικός στραγγαλισμός

Κορονοϊός: Το Μαξίμου όπως ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, συζητά επίσημα για τα rapid test ανεμβολίαστων στα σούπερ μάρκετ.

Πιο συγκεκριμένα ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στην τηλεόραση του Open, με αφορμή τα μέτρα στήριξης που ζητούν από την εστίαση.

Έτσι αρχικά στοχοποίησε και πάλι τους ανεμβολίαστους. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά το Sportime για το θέμα: Συνεχίζει να στοχοποιεί τους ανεμβολίαστους, όταν στα ΜΜΜ είναι ο ένας πάνω στον άλλον.

Στην συνέχεια όμως μίλησε και για το ενδεχόμενο να επιβάλουν την χρήση rapid test για να μπαίνει κάποιος στα σούπερ μάρκετ.

Γι’ αυτό το θέμα τόνισε πως επειδή ο κορονοϊός συνεχίσει να είναι σε υψηλά επίπεδα εξάπλωσης, το Μέγαρο Μαξίμου το συζητά.

Παρόλα αυτά είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί, γιατί θα κόψουν την δυνατότητα από πολλούς πολίτες να έχουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Ενώ θα δημιουργηθούν επίσης ατελείωτες σειρές μπροστά στα καταστήματα, άρα συνωστισμός.

Όμως συνεχίζουν να το συζητούν γιατί υπάρχουν πολλά άτομα στην Ελλάδα, που παρά τα νέα μέτρα, δεν κάνουν ούτε καν rapid test.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Το Μαξίμου συζητά επίσημα τα rapid test ανεμβολίαστων στα σουπερ μαρκετ – Οικονομικός στραγγαλισμός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.