ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για απαγόρευση κυκλοφορίας τις επόμενες 15 ημέρες

Θα αυξηθούν κατακόρυφα οι περιπολίες στην Αθήνα αφού αστυνομικοί θα ριχτούν στους δρόμους από την Πειραϊκή μέχρι το Σούνιο
Κορονοϊός: Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για απαγόρευση κυκλοφορίας τις επόμενες 15 ημέρες

Κορονοϊός: Ένα γιγαντιαίο σχέδιο που θα στηρίζεται σε δύο βασικούς άξονες εκπόνησε η ΕΛ.ΑΣ και αναμένεται να εφαρμοστεί για τις επόμενες 15 ημέρες.

Πρώτος άξονας το «σφράγισμα» των δύο οδικών αξόνων Αθηνών – Θεσσαλονίκης και Αθηνών – Πατρών όπου θα εφαρμοστεί κάτι ανάλογο με αυτό που ισχύει στα λιμάνια.

Δηλαδή οι μόνιμοι κάτοικοι επαρχίας με την επίδειξη της φορολογικής δήλωσης από το TAXIS θα μπορούν να ταξιδέψουν στην επαρχία όχι όμως οι κάτοικοι Αθηνών που στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών

Θα μπλοκάρονται μετά από έλεγχο και θα επιστρέφουν αφού πρώτα τους επιβληθεί πρόστιμο που θα κυμαίνεται στα επίπεδα του αντίστοιχοι προστίμου της Γαλλίας, δηλαδή λίγο πάνω από τα 135 ευρώ.

Παράλληλα θα αυξηθούν κατακόρυφα οι περιπολίες στην Αθήνα αφού αστυνομικοί βγήκαν από τα γραφεία και θα ριχτούν στους δρόμους με επίκεντρο όλο το παραλιακό μέτωπο, από την Πειραϊκή μέχρι το Σούνιο ενώ στις κόκκινες ζώνες συμπεριλαμβάνονται πάρκα, άλση περιφερειακοί αλλά και κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας.

Όποιος πολίτης συλλαμβάνεται να κυκλοφορεί άσκοπα και χωρίς την απαραίτητη άδεια, θα υποχρεώνεται να επιστρέφει στο σπίτι του αφού πρώτα επιβάλλεται πρόστιμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόστιμο θα πηγαίνει κατευθείαν στην εφορία, δεν θα μπορεί να διαγραφεί ενώ ανάλογα μέτρα θα εφαρμοστούν σε όλη τη χώρα.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Μητσοτάκης: «Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το πρωί της Δευτέρας»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για απαγόρευση κυκλοφορίας τις επόμενες 15 ημέρες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.