ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Τουρισμός: Έτσι θα γίνονται οι πτήσεις από και προς τα νησιά μέχρι τις 30 Αυγούστου

Τουρισμός και κορονοϊός προσπαθούν να συμβιώσουν τη στιγμή που γνωστός έγινε ο τρόπος με τον οποίο θα γίνονται οι πτήσεις από και προς τα νησιά μέχρι τις 30 Αυγούστου.
Κορονοϊός – Τουρισμός: Έτσι θα γίνονται οι πτήσεις από και προς τα νησιά μέχρι τις 30 Αυγούστου

Κορονοϊός – Τουρισμός: Γνωστός έγινε ο τρόπος με τον οποίο θα ταξιδεύουν οι τουρίστες αεροπορικώς από και προς τα ελληνικά νησιά μέχρι και τις 30 Αυγούστου.

Οι υπεύθυνοι βλέποντας τα κρούσματα στην Ελλάδα να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα αριθμών πήραν την απόφαση να γνωστοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται από εδώ και στο εξής μέχρι το τέλος του καλοκαιριού οι πτήσεις προς τα νησιά.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η παράταση της αεροπορικής οδηγίας θα ισχύει μέχρι τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 και ώρα 06:00 το πρωί. Είναι η ημερομηνία κλειδί σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους καθώς αναμένεται η επιστροφή των παραθεριστών του Δεκαπενταύγουστου.

Οι επιβάτες από την ηπειρωτική χώρα προς νησιά θα ταξιδεύουν μόνο: με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή
αρνητικού τεστ (PCR 72 ωρών / RAPID 48 ωρών) ή βεβαίωσης νόσησης.

Για τις πτήσεις επιστροφής από τα νησιά η επιβίβαση των ταξιδιωτών θα γίνεται:

  • με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή
  • βεβαίωσης νόσησης ή
  • αρνητικού τεστ (PCR 72 ωρών / RAPID 48 ωρών / self test 24 ωρών)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Τουρισμός: Έτσι θα γίνονται οι πτήσεις από και προς τα νησιά μέχρι τις 30 Αυγούστου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.