ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Τουρκία: Νεκρός ο πρώην αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων ξηράς

Κορονοϊός – Τουρκία: Σε τρία ανήλθαν τα θύματα του κορονοϊού στην Τουρκία, με τον πρώην αρχηγό των τουρκικών Ενόπλων δυνάμεων ξηράς, Αϊτάτς Γιαμάν, να χάνει τη ζωή του από τον ιό. Τα κρούσματα αλλά και οι θάνατοι από τον κορονοϊό αυξάνονται και στην Τουρκία, αφού ο αριθμός των θυμάτων έφτασε τους τρεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκία:...
Κορονοϊός – Τουρκία: Νεκρός ο πρώην αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων ξηράς

Κορονοϊός – Τουρκία: Σε τρία ανήλθαν τα θύματα του κορονοϊού στην Τουρκία, με τον πρώην αρχηγό των τουρκικών Ενόπλων δυνάμεων ξηράς, Αϊτάτς Γιαμάν, να χάνει τη ζωή του από τον ιό.

Τα κρούσματα αλλά και οι θάνατοι από τον κορονοϊό αυξάνονται και στην Τουρκία, αφού ο αριθμός των θυμάτων έφτασε τους τρεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκία: Επιτέλους διακόπηκε το πρωτάθλημα

Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργού Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά, το τρίτο θύμα ήταν ο πρώην αρχηγός των τουρκικών δυνάμεων ξηράς, Αϊτάτς Γιαμάν, που πέθανε στο νοσοκομείο της Στρατιωτικής Ιατρικής Ακαδημίας (GATA).

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, θετικό στον ιό βρέθηκε και η σύζυγός του, Αϊτάτς Γιαμάν, ενώ αρχικά η επίσημη αιτία θανάτου είχε ανακοινωθεί ως πνευμονία αλλά υπήρχαν φήμες ότι επρόκειτο για κορονοϊό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Τουρκία: Νεκρός ο πρώην αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων ξηράς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.