ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τρελοί τζίροι στα σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης!

Κορονοϊός: Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η ύπαρξη κρούσματος στη Θεσσαλονίκη η κίνηση των σούπερ μάρκετ έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Οι εικόνες από σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη είναι απίστευτες, αφού αρκετοί είναι αυτοί που προφανώς δεν διαχειρίζονται με ψυχραιμία το κρούσμα του κορονοϊού και σπεύδουν να πάρουν προμήθειες με αποτέλεσμα να αδειάσουν τα ράφια. Οι καταναλωτές...
Κορονοϊός: Τρελοί τζίροι στα σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης!

Κορονοϊός: Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η ύπαρξη κρούσματος στη Θεσσαλονίκη η κίνηση των σούπερ μάρκετ έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Οι εικόνες από σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη είναι απίστευτες, αφού αρκετοί είναι αυτοί που προφανώς δεν διαχειρίζονται με ψυχραιμία το κρούσμα του κορονοϊού και σπεύδουν να πάρουν προμήθειες με αποτέλεσμα να αδειάσουν τα ράφια.

Οι καταναλωτές «στοκάρουν» μακαρόνια, ρύζια, όσπρια, αλεύρια, γάλατα, κονσέρβες, ζάχαρη, φρυγανιές και κατεψυγμένα, το οινόπνευμα και τα σοιύπερ μάρκετ αύξησαν τον τζίρο τους από τη Δευτέρα κατά 30%!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Γυναίκα 40 ετών το τρίτο κρούσμα: Νοσηλεύεται στο Αττικό

Είναι χαρακτηριστικό πως, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ σε περιφερειακό δήμο της Θεσσαλονίκης, μόνο χθες, κατέγραψε όλο τον τζίρο των Χριστουγέννων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Τρελοί τζίροι στα σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.