ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τρομερό, πλήθος κόσμου στο ΣΕΦ!

Τι ανέφεραν οι άνθρωποι των εγκαταστάσεων...
Κορονοϊός: Τρομερό, πλήθος κόσμου στο ΣΕΦ!

Από τις πρώτες ημέρες που ο κορονοϊός έφτασε στη χώρα μας η ελληνική Κυβέρνηση πήρε αμέσως μέτρα για να περιορίσει την εξάπλωσή του. Έτσι ώστε να μην υπάρξουν τραγικές εξελίξεις και να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε τόσο μεγάλα προβλήματα όπως άλλες χώρες.

Δυστυχώς υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν έχει καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Το γεγονός ότι έχει χαρακτηριστεί ο κορονοϊός παγκοσμίως ως «πανδημία» τα λέει όλα. Για αυτό και πάρθηκαν αμέσως μέτρα για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον ιό μακριά από το σπίτι μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός: Στους 13 οι νεκροί στην Ελλάδα! (vid)

Υπάρχει όμως κόσμος ο οποίος δεν έχει υπακούσει στις οδηγίες του κράτους για φύλαξη.

Φάνηκε αυτό και το Σάββατο όπου είχε καλό καιρό και αποφάσισε ο κόσμος να βγει στα παραλιακά της πρωτεύουσας, και όχι μόνο, να κάνει βόλτα. Χαρακτηριστικές είναι οι μαρτυρίες των ανθρώπων των εγκαταστάσεων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του ΣΕΦ, εκατοντάδες ήταν αυτοί οι οποίοι έκαναν βόλτα στους γύρω χώρους των εγκαταστάσεων. Αψηφώντας τις οδηγίες των αρμοδίων.

Να θυμίσουμε πως από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πρόσφατα αναγκάστηκαν να βγάλουν τα στεφάνια από τις εξωτερικές μπασκέτες. Προκειμένου να μην πηγαίνει εκεί κόσμος για να παίξει μπάσκετ και να μείνει στο σπίτι του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Τρομερό, πλήθος κόσμου στο ΣΕΦ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.