ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Update: Δύο ακόμα νεκροί στην Ελλάδα – Στα 17 τα θύματα

Κορονοϊός – Update: Δύο ακόμα νεκροί στην Ελλάδα που πλέον μετρά 17 θύματα από την πανδημία. Όπως έγινε γνωστό. νωρίτερα, τα ξημερώματα κατέληξε ο 64χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου. Μέσα σε λίγες ώρες όμως ο αριθμό ςτων νεκρών ανέβηκε καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα επίσης κατέληξε κι ένας 78χρονος που νοσηλευόταν στο...
Κορονοϊός – Update: Δύο ακόμα νεκροί στην Ελλάδα – Στα 17 τα θύματα

Κορονοϊός – Update: Δύο ακόμα νεκροί στην Ελλάδα που πλέον μετρά 17 θύματα από την πανδημία.

Όπως έγινε γνωστό. νωρίτερα, τα ξημερώματα κατέληξε ο 64χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου.

Μέσα σε λίγες ώρες όμως ο αριθμό ςτων νεκρών ανέβηκε καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα επίσης κατέληξε κι ένας 78χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Με βάση τις ανακοινώσεις που έγιναν την Κυριακή, στην Ελλάδα θα επιβεβαιωμένα κρούσματα είχαν φτασέι τα 624. Τα περισσότερα επιβεβαιωμένα εξακολουθούν να είναι στην Αθήνα, ενώ το 55,7% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι άνδρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Update: Δύο ακόμα νεκροί στην Ελλάδα – Στα 17 τα θύματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.