ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός update: Έκτος νεκρός στην Ελλάδα

Κορονοϊός update: Μεγαλώνει η λίστα των συμπολιτών μας που χάνουν τη μάχη για τη ζωή λόγω του ιού. Στη μακάβρια λίστα προστέθηκε ένας ακόμα 70χρονος, από την Καστοριά, που αποτελεί και το έκτο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα. Πληροφορίες θέλουν έναν 70χρονο να έχει καταλήξει και να γίνεται διάγνωσή του ότι ήταν φορέας του κορωνοϊού,...
Κορονοϊός update: Έκτος νεκρός στην Ελλάδα

Κορονοϊός update: Μεγαλώνει η λίστα των συμπολιτών μας που χάνουν τη μάχη για τη ζωή λόγω του ιού.

Στη μακάβρια λίστα προστέθηκε ένας ακόμα 70χρονος, από την Καστοριά, που αποτελεί και το έκτο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Πληροφορίες θέλουν έναν 70χρονο να έχει καταλήξει και να γίνεται διάγνωσή του ότι ήταν φορέας του κορωνοϊού, αμέσως μετά τον θάνατό του. Σύμφωνα με τους γιατρούς πρόκειται για τον έκτο θάνατο από κορωνοϊό που καταγράφεται στην Ελλάδα και ο τρίτος στην Καστοριά.

Κορονοϊός update: Πάνω από 20 πλέον διασωληνομένοι

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, οι διασωληνομένοι στα νοσκομεία ξεπερνούν τους 20. Χθες ο αντίστοιχος αριθμός ήταν στους 13 και μόλις μέσα σε λίγες ώρες ανέβηκε κατακόρυφα.

Την ίδια στιγμή οι ασθενείς που νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας έχουν φτάσει τους 30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δραματική αύξηση κρουσμάτων στην Ευρώπη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός update: Έκτος νεκρός στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.