ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – UPDATE: Νεκρός 52χρονος στο «Αττικόν» -Στους 57 οι θάνατοι

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο κατέληξε στο Αττικόν ένας 52χρονος
Κορονοϊός – UPDATE: Νεκρός 52χρονος στο «Αττικόν» -Στους 57 οι θάνατοι

Κορονοϊός: Ακόμα ένας νεκρός στη μακράβια λίστα από κορονοϊό στη χώρα μας και πλέον, οι θάνατοι στην Ελλάδα φτάνουν τους 57.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο κατέληξε στο Αττικόν ένας 52χρονος.

Νωρίτερα, κατέληξε η 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας, μετά από πολυήμερη μάχη με τον Κορονοϊό. Ήταν διασωληνωμένη, και νοσηλευόταν σε Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου και κατέληξε.

Το συμβάν έλαβε χώρα τις πρωινές ώρες σήμερα (3 Απριλίου), και πρόκειται για τον 3ο θάνατο ασθενούς με κορονοϊό από την Εορδαία.

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων πανελλαδικά πλέον είναι 57, με τους 15 να είναι από τη Δυτική Μακεδονία (7 στην ΠΕ Καστοριάς και 8 στην ΠΕ Κοζάνης)

Νωρίς σήμερα άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν άνδρα από την Πέλλα και άλλον έναν από την Αλεξανδρούπολη.

Κορονοϊός – Ριτσώνα: Απέδρασαν και τους ψάχνει η αστυνομία! (vid)

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – UPDATE: Νεκρός 52χρονος στο «Αττικόν» -Στους 57 οι θάνατοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.