ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Βαρβάκειος: Σχεδόν άδεια η αγορά! (vid)

Ο Πρόεδρος των Κρεοπωλών της Βαρβάκειου Αγοράς, μίλησε για την κίνηση που υπάρχει και τις απολυμάνσεις που γίνονται.
Κορονοϊός – Βαρβάκειος: Σχεδόν άδεια η αγορά! (vid)

Κορονοϊός – Βαρβάκειος αγορά: Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο Πρόεδρος των Κρεοπωλών της Βαρβάκειου Αγοράς Κλεάνθης Τσιρώνης και αναφέρθηκε στις απολυμάνσεις που γίνονται καθώς και γενικότερα τα μέτρα ασφαλείας που παίρνουν οι καταστηματάρχες.

Έτσι τόνισε δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του ιού ωστόσο παραδέχθηκε ότι κίνηση τις τελευταίες ημέρες είναι αρκετά πεσμένη.

Πρόσθεσε πάντως ότι στο Σάββατο η κίνηση ήταν αρκετά αυξημένη.

Όσον αφορά τα ωράρια που ισχύουν μετά τα νέα μέτρα λόγω κορονοϊού, είπε ότι η αγορά είναι καθημερινά ανοικτή από τις 8:30 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή παραμένει κλειστή.

Παράλληλα ξεκαθάρισε οτι οι τιμές που ισχύουν είναι οι ίδιες και δεν αυξήθηκαν λόγω του κορονοϊού.

Πάντως όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς την Πέμπτη (19/3) η αγορά ήταν σχεδόν άδεια από κόσμο.

Κορονοϊός – Βαρβάκειος αγορά:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Βαρβάκειος: Σχεδόν άδεια η αγορά! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.