ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Videos από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας υγειονομικών έξω από το Υπ. Υγείας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Οι υγειονομικοί διαμαρτύρονται έξω από το Υπ. Υγείας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Δείτε videos από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Κορονοϊός: Videos από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας υγειονομικών έξω από το Υπ. Υγείας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Κορονοϊός: Οι υγειονομικοί συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στον υποχρεωτικού εμβολιασμού , καθώς σήμερα Παρασκευή (29/10) και ώρα 10:30, ήταν προγραμματισμένη η συγκέντρωση διαμαρτυρία έξω από το Υπ. Υγείας.

Συγκεκριμένα πλήθος κόσμου, βρέθηκε πρωί στο Υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους στην Αθήνα, με πάγιο αίτημα την επιλογή στον εμβολιασμό κατά του Covid-19, και όχι την επιβολή μέσα από σκληρά και άδικα μέτρα. Όπως είναι η αναστολή εργασίας.

«Οι υγειονομικοί λέμε: Όχι στην υποχρεωτικότητα, όχι στο πάσο Covid, όχι στους διαχωρισμούς», είχαν αναφέρει οι υπάλληλοι της υγείας στην σχετική ανακοίνωση και πλέον δίνουνε μια ισχυρή απάντηση στην Κυβέρνηση αναφορικά με τους εμβολιασμούς.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα οι υγειονομικοί έκαναν συγκέντρωση στη Λάρισα, αλλά και στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» στην Αθήνα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Videos από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας υγειονομικών έξω από το Υπ. Υγείας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.