ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ξανά με πυρετό ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος

Προβλήματα με την υγεία του φαίνεται πως αντιμετωπίζει ξανά ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος. Σύμφωνα με το himara.gr, ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος την περασμένη Τετάρτη παρουσίασε δεκατική πυρετική κίνηση και κόπωση, κάτι που προβλημάτισε τους οικείους και τους συνεργάτες του, οι οποίοι επικοινώνησαν με τους θεράποντες ιατρούς του. Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος είχε νοσηλευτεί...
Κορονοϊός: Ξανά με πυρετό ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος

Προβλήματα με την υγεία του φαίνεται πως αντιμετωπίζει ξανά ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος.

Σύμφωνα με το himara.gr, ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος την περασμένη Τετάρτη παρουσίασε δεκατική πυρετική κίνηση και κόπωση, κάτι που προβλημάτισε τους οικείους και τους συνεργάτες του, οι οποίοι επικοινώνησαν με τους θεράποντες ιατρούς του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος είχε νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, δίνοντας μάχη με τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, σήμερα το πρωί τον επισκέφθηκε ιατρικό κλιμάκιο στο σπίτι του στο Ψυχικό ώστε να τον εξετάσει και να εκτιμήσει την κατάσταση της υγείας του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος είναι 91 ετών και αντιμετωπίζει υποκείμενα προβλήματα υγείας και την περασμένη Δευτέρα είχε λάβει εξιτήριο από τον “Ευαγγελισμό” μετά από 12μερη νοσηλεία στη ΜΕΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορονοϊός: Καλά νέα για τη Θεσσαλονίκη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ξανά με πυρετό ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.