ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Ζέρβας: «Όχι» στο άνοιγμα των δημοτικών μέσα στον Δεκέμβριο

Ξεκάθαρος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για την πορεία του κορονοϊού, αλλά και το τι πρόκειται να γίνει με τα σχολεία της πόλης!
Κορονοϊός – Ζέρβας: «Όχι» στο άνοιγμα των δημοτικών μέσα στον Δεκέμβριο

Καλεσμένος στον ΣΚΑΪ ήταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, που μίλησε για την σταδιακή άρση των μέτρων στην πόλη.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε αρχικά ότι: «Από την επεξεργασία των λυμάτων φαίνεται ότι η περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης βρίσκεται τώρα, εκεί που ήταν στις αρχές Νοεμβρίου, όταν επιβλήθηκε το λοκντάουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορoνοϊός: «Lockdown» μέχρι τα… κάλαντα εισηγούνται οι ειδικοί

Στη συνέχεια θέλησε να προειδοποιήσει τον κόσμο, αναφέροντας: «Αν κάτι δεν πάει καλά θα έχουμε αναζωπύρωση στις αρχές Δεκεμβρίου. Το ιικό φορτίο στους Δήμους γύρω από τη Θεσσαλονίκη παραμένει πολύ υψηλό και συγκεκριμένα σε Πυλαία, Χορτιάτη, Λαγκαδά και Ωραιόκαστρο».

Τέλος ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, θέλησε να μιλήσει και για τα σχολεία, ξεκαθαρίζοντας ότι: «τα δημοτικά σχολεία δεν πρέπει να ανοίξουν για κανένα λόγο μέσα στο Δεκέμβριο» και πρόσθεσε ότι «το λιανεμπόριο είναι ίσως είναι το μόνο που μπορεί να ανοίξει για κάποιες μέρες με κανόνες».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Ζέρβας: «Όχι» στο άνοιγμα των δημοτικών μέσα στον Δεκέμβριο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.