ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοπάρτι παντού: Ο κόσμος απηύδησε με τα απανωτά lockdown

Την Παρασκευή υπήρχαν πολλά λεγόμενα... Κορονοπάρτι καθώς ο κόσμος φαίνεται πως δεν αντέχει εδώ και καιρό το εγκλεισμό.
Κορονοπάρτι παντού: Ο κόσμος απηύδησε με τα απανωτά lockdown

Κορονοπάρτι παντού: Την Παρασκευή υπήρχαν πολλά λεγόμενα… Κορονοπάρτι καθώς ο κόσμος φαίνεται πως δεν αντέχει εδώ και καιρό το εγκλεισμό.

Κορονοπάρτι παντού: Τα κρούσματα του Κορονοϊού ήταν υψηλά και την χθεσινή ημέρα. Έτσι το Lockdown στην Ελλάδα συνεχίζεται.

Την ίδια ώρα η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη σε δηλώσεις της τόνισε πως δεν θα έλεγε «ναι» στον άνοιγμα στο Πάσχα..

Ο κόσμος όμως όπως φαίνεται εδώ και καιρό δεν αντέχει άλλο και έτσι προσπαθεί να ξεφύγει από τον εγκλεισμό.

Οπότε διοργανώνονται πολλά πάρτι για να… ξεσκάσει. Ένα από αυτά διεξήχθη χθες στην Κυψέλη, όπου υπήρχαν πολλά άτομα, αρκετά χωρίς μάσκα, με Dj και να βρίσκεται ο ένας πάνω στον άλλο.

Το νέο διαδόθηκε γρήγορα και μαζεύτηκαν αρκετές μικρές και μεγάλες παρέες με μουσική και ποτό για να διασκεδάσουν.

Super League 1: «Τελικοί» σε Ηράκλειο και Αγρίνιο

Σεραφείμ Πειραιώς: «Ο Επιτάφιος και η Ανάσταση γίνονται σε ανοιχτούς χώρους – Μπορούν να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοπάρτι παντού: Ο κόσμος απηύδησε με τα απανωτά lockdown», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.