Μία σοκαριστική οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας 19 Απριλίου στο Κορωπί, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

Μία σοκαριστική οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας 19 Απριλίου στο Κορωπί, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πατέρας φέρεται πως σκότωσε τον γιο του.

Οι πρώτες πληροφορίες από το Κορωπί αναφέρουν πως λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ο 76χρονος πατέρας πυροβόλησε θανάσιμα τον 48χρονο γιο του με κυνηγετική καραμπίνα στην κοιλιά για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ο φερόμενος ως δράστης έχει ήδη συλληφθεί.

Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία, στην οικογένεια φέρεται πως υπήρχαν προβλήματα ενώ πριν από τους πυροβολισμούς από το σπίτι ακούγονταν φωνές. Να σημειωθεί πως ο 76χρονος ήταν διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών και έχει ήδη συλληφθεί από την ΕΛΑΣ.

Σε ό,τι αφορά το χρονικό της υπόθεσης, περίπου στις 7:45 το πρωί της Δευτέρας ο πατέρας διαπληκτίστηκε έντονα με τον γιο του μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν και στη συνέχεια τον πυροβόλησε. Αμέσως στο σημείο κατέφθασε η Αστυνομία και ιατροδικαστής. Ο 75χρονος δράστης συνελήφθη από τις Αρχές και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου.

Πηγή: ethnos.gr