ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορωπί: Πατέρας και γιος έπεσαν σε φρεάτιο – Νεκρός ο 60χρονος

Απίστευτη τραγωδία στο Κορωπί, εκεί που ένας πατέρας έπεσε με τον γιο του σε ένα φρεάτιο, με αποτέλεσμα ο πρώτος να χάσει τη ζωή του. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 60χρονος έπεσε πρώτος, με τον 42χρονο γιο του, να τρέχει να τον βοηθήσει. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Τα άγνωστα μυστικά – Η διαγραμμένη...
Κορωπί: Πατέρας και γιος έπεσαν σε φρεάτιο – Νεκρός ο 60χρονος

Απίστευτη τραγωδία στο Κορωπί, εκεί που ένας πατέρας έπεσε με τον γιο του σε ένα φρεάτιο, με αποτέλεσμα ο πρώτος να χάσει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 60χρονος έπεσε πρώτος, με τον 42χρονο γιο του, να τρέχει να τον βοηθήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Τα άγνωστα μυστικά – Η διαγραμμένη αναζήτηση στο Google

Ωστόσο δεν τα κατάφερε και βρέθηκε και εκείνος μέσα το φρεάτιο. Άμεσα κινήθηκαν οι αρχές με την Πυροσβεστική να φτάνει στο σημείο.

Ο πατέρας δυστυχώς ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ ο γιος είναι καλά στην υγεία του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορωπί: Πατέρας και γιος έπεσαν σε φρεάτιο – Νεκρός ο 60χρονος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.