ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κώστας Πάσσαρης: Στον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα (vid)

H εισαγγελέας θα έχει τον τελευταίο λόγο για το αν θα κάνει δεκτό το αίτημα των ρουμανικών αρχών να επιτρέψει στον 45χρόνο να εκτίσει το υπόλοιπo της ποινής του στη χώρα μας
Κώστας Πάσσαρης: Στον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα (vid)

Η εισαγγελέας θα έχει τον τελευταίο λόγο για το αν θα κάνει δεκτό το αίτημα των ρουμανικών αρχών να επιτρέψει στον 45χρόνο να εκτίσει το υπόλοιπη της ποινής του στη χώρα μας.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο δικαστικό σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Κώστας Πάσσαρης καθώς ο διαβόητος κακοποιός μπαίνει στο δρόμο της επιστροφής.

Ως γνωστόν ο Πάσσαρης επιθυμεί να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του στην Ελλάδα.

Η εισαγγελέας θα έχει τον τελευταίο λόγο για το αν δηλαδή θα κάνει δεκτό το αίτημα των ρουμανικών αρχών να επιτρέψει στον 45 χρόνο άνδρα που έχει καταδικαστεί σε δις ισόβια να εκτίσει το υπόλοιπη της ποινής του στη χώρα μας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΝΤ1 το ρουμανικό υπουργείο δικαιοσύνης διαβίβασε στην Αθήνα την απόφαση που δέχεται την μεταφορά του ισοβίτη -ως Ευρωπαίου πολίτη στην Ελλάδα-, προκειμένου να επιστρέψει στις ελληνικές φυλακές.

Ενενήντα ημέρες έχει προθεσμία να απαντήσει η ελληνική δικαιοσύνη για το αν δέχεται το σχετικό αίτημα.

Είναι κάτι που επιδιώκει εδώ και πολύ ο Κώστας Πάσσαρης καθώς και μέσα από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει προκειμένου να πληρώσει για όσα έχει κάνει καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, έχει αλλάξει.

Σε ότι αφορά το σχετικό αίτημα, ήδη, μεταφράστηκε επίσημα από το υπουργείο Δικαιοσύνης και πλέον αναμένεται η κρίση των ελληνικών αρχών.

Αρμόδιος να αποφασίσει είναι ο εισαγγελέας του τελευταίου τόπου κατοικίας του 45 χρόνου ισοβίτη δηλαδή η εισαγγελία Αθηνών, ωστόσο έχουν ήδη ζητηθεί διευκρινίσεις από την ρουμανική πλευρά.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης του ANT1:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Πάσσαρης: Στον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.