ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κώστας Σγόντζος: «Έφυγε» από τη ζωή ο ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος

Ο Κώστας Σγόντζος, ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής, «έφυγε» από τη ζωή  μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.
Κώστας Σγόντζος: «Έφυγε» από τη ζωή ο ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος

Ο Κώστας Σγόντζος, ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής, «έφυγε» από τη ζωή  μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Υπήρξε για πολλά χρόνια ραδιοφωνικός παραγωγός, ενώ συμμετείχε στην παραγωγή του  φεστιβάλ «Rock in Athens ’85». Παράλληλα, ήταν παρουσιαστής των εκπομπών «Μουσικό καλειδοσκόπιο» και «Τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα»

Τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα» ήταν μια εκπομπή της EBU, που ξεκίνησε το 1965 και είχε ως στόχο τη συμφιλίωση των νέων της μεταπολεμικής Ευρώπης, μέσα από ευρηματικά παιχνίδια στα οποία διαγωνίζονταν δήμοι και κοινότητες από διαφορετικές χώρες. Η Ελλάδα με την ΕΡΤ πήρε μέρος στο παιχνίδι από το 1993 έως το 1999.

Παράλληλα, από το 2014 εργαζόταν στον Atlantis 105.2 FM ως μουσικός παραγωγός. Εργάστηκε στην ΕΡΤ, στον ΑΝΤ1 τον ΣΚΑΪ και τον ALPHA. Εργάστηκε επίσης στους ραδιοσταθμούς ERA 2, ERA sport, TOP FM, ANT1 FM, ROCK FM, SKYROCK, PLANET. Επίσης, «πέρασε» και από το Attica TV και το Action24, ενώ έγραφε σε ιστοσελίδες όπως το e-reportaz.gr.

Υπήρξε παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Νανά Παλαιτσάκη, ενώ από τον πρώτο του γάμο έχει δύο κόρες.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Πέτρος Κουσουλός, μέσα από ανάρτηση που έκανε στο Facebook:

«Καλοκαίρι 2014. Ιούνιος για την ακρίβεια. Μόλις έχει τελειώσει η σεζόν για την εκπομπή «Ρεπορτάζ» Action24. Όλη η παλιοπαρέα αλλά και η ομάδα του e-reportaz.gr βγήκαμε να τα πιούμε! Ανάμεσα μας και η ψυχή της παρέας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Σγόντζος: «Έφυγε» από τη ζωή ο ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.