ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: «Έφυγε» ο σπουδαίος ηθοποιός

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είπε το τελευταίο «αντίο» το Σάββατο το βράδυ σε ηλικία 65 ετών, βυθίζοντας τον καλλιτεχνικό κόσμο σε θλίψη.
Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: «Έφυγε» ο σπουδαίος ηθοποιός

Ο σπουδαίος ηθοποιός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, έφυγε από την ζωή το βράδυ του Σαββάτου σε ηλικία 65 ετών.

Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ηθοποιός και χορογράφος Έρση Πήττα, με ανάρτηση της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Για το δυσάρεστο αυτό γεγονός έγραψε χαρακτηριστικά: «Άδικα και απροσδόκητα έχασε τη μάχη για τη ζωή του. Το θέατρο σήμερα πενθεί για άλλη μία απώλεια.

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που υπηρέτησε με αφοσίωση το ελληνικό θέατρο, με σημαντική επίσης παρουσία στον κινηματογράφο και την τηλεόραση μας άφησε πολύ νωρίς. Τα θερμά μου συλλυπητήρια εκφράζω στην οικογένειά του».

H ανάρτηση της:

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

Απόφοιτος της δραματικής σχολής Θεοδοσιάδη, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είχε μια μακρά πορεία στο θέατρο, έχοντας παίξει μια μεγάλη γκάμα από σημαντικούς ρόλους σε όλα τα είδη θεάτρου, από Αρχαία Τραγωδία, Αριστοφάνη, Σαίξπηρ, Γκόγκολ, Τσέχωφ, Ζολά και Λόρκα, μέχρι Ζαν-Πωλ Σαρτρ, σύγχρονο αμερικανικό δράμα αλλά και νεότερο ελληνικό δράμα και κωμωδία.

Στην τηλεόραση έχει πάρει μέρος σε σειρές όπως: Λουκάς Πασαμήτρος στο Έλα στη θέση μου, Στέφανος Τριανταφύλλου στο Κανείς δε λέει σ’ αγαπώ, Ιπποκράτης Μπελούτσης στο Πενήντα-Πενήντα, Ευκλείδης Φωκάς στα Μυστικά της Εδέμ, Ανδροκλής Νικολαΐδης στους Συμμαθητές, Κάρολος Καρόλου στους Δροσουλίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεσσηνία – Αυτοκίνητο έπεσε σε καφετέρια και σκότωσε θαμώνα

Ολυμπιακός: «Δέκα εκατομμύρια συν τα μπόνους απαιτεί η Νάπολι για τον Μανωλά»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: «Έφυγε» ο σπουδαίος ηθοποιός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.