ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κώστας Βαξεβάνης: Πιέσεις της ανακρίτριας να τελειώσει την απολογία του!

Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης κατηγορεί την ανακρίτρια ότι θέλει να σταματήσει τις αποκαλύψεις!
Κώστας Βαξεβάνης: Πιέσεις της ανακρίτριας να τελειώσει την απολογία του!

Κώστας Βαξεβάνης: Για μια πρωτοφανή εξέλιξη στην απολογία του σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis κάνει λόγο η ιστοσελίδα Documento.

Ειδικότερα, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε ότι η ανακρίτρια Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου που χειρίζεται την υπόθεση, αρνήθηκε να της καταθέσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, με τον ίδιο να καταθέτει αίτηση εξαίρεσης της.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter η ανακρίτρια επίσης απαίτησε να ολοκληρώσει την απολογία του σήμερα υποστηρίζοντας ότι «από κατηγορούμενος έγινε κατήγορος».

Παράλληλα, επισημαίνει την κατάφορη παραβίαση των δικαιωμάτων του, «αφού δεν μου επιτρέπει να καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία».

Κώστας Βαξεβάνης: Αναλυτικά η ανάρτηση

«Μόλις κατέθεσα αίτηση εξαίρεσης της Ανακρίτριας, η οποία απαίτησε να ολοκληρώσω την απολογία μου σήμερα δηλαδή να μην παραδώσω το σύνολο των στοιχείων. Και αυτό ενώ, (ή ίσως επειδή) , όσοι συνωμότησαν για να καλυφθεί το σκάνδαλο Novartis σιωπούν ένοχα.

Η Ανακρίτρια είπε πως έγινα από κατηγορούμενος κατήγορος. Συμφώνησα μαζί της λέγοντας πως δεν είναι ασυνήθιστο, όταν κάποιος κατηγορείται με αβάσιμες κατηγορίες, οι ρόλοι να αντιστρεφονται. Η απρόσμενη κίνηση της Ανακρίτριας, παραβιάζει κατάφορα τα δικαιώματά μου, αφού δεν μου επιτρέπει να καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, αλλά κατά τη γνώμη μου αποδεικνύει επίσης πως το σύστημα είναι σε αδιέξοδο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Βαξεβάνης: Πιέσεις της ανακρίτριας να τελειώσει την απολογία του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.