ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κωτσόβολος: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του – Ποιος τον πήρε τελικά

«Έναντι αντιτίμου που αντιστοιχεί σε αξία επιχείρησης 200 εκατ. ευρώ».
Κωτσόβολος: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του – Ποιος τον πήρε τελικά

Κωτσόβολος: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του από την Currys plc «έναντι αντιτίμου που αντιστοιχεί σε αξία επιχείρησης 200 εκατ. ευρώ», γράφουν ΤΑ ΝΕΑ, χωρίς «να λαμβάνεται υπόψη ο δανεισμός, τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας και εξαιρουμένων των μισθώσεων».

Η ένταξη του Κωτσόβολου στον όμιλο ΔΕΗ είναι γεγονός, με την ΔΕΗ να αποκτά ένα δίκτυο 97 φυσικών καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Να σημειωθεί ότι η ΔΕΗ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή ενέργειας στην Ελλάδα και τη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατ. πελάτες.

Διαβάστε επίσης:

Στεγαστικά Δάνεια: Η μεγάλη αλλαγή στο ύψος της τραπεζικής χρηματοδότησης και τα κριτήρια που πρέπει να ξέρει όποιος θέλει στεγαστικό

Το ΣΟΚ που περίμενε Έλληνες ιδιοκτήτες Airbnb – booking.com – VRBO

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κωτσόβολος: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του – Ποιος τον πήρε τελικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.