Κουφοντίνας: Επιδεινώθηκε η υγεία του – Νέο ιατρικό ανακοινωθέν


Λευτέρης Παυλίδης

Κουφοντίνας: Επιδεινώθηκε η υγεία του – Νέο ιατρικό ανακοινωθέν


Όπως προκύπτει από την επίσημη ενημέρωση των γιατρών στο νοσοκομείο Λαμίας μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική ο Δημήτρης Κουφοντίνας παρουσίασε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02-2021.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος κάνει απεργία πείνας και δίψας εδώ και πολλές μέρες βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο καταδικασμένος για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη, όπως αναφέρεται σε επίσημη ιατρική παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία του.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας:

«Ενημερώνουμε οτι, ο ασθενής του νοσοκομείου μας κος Δημ. Κουφοντίνας ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02-2021.

Το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο – φαρμακευτικων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών.

Το Ιατρο – νοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news