ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουφοντίνας – Επεισόδια: Χαμός στο κέντρο της Αθήνας (vid)

Η απεργία πείνας συνεχίζεται, ενώ έγιναν ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών.
Κουφοντίνας – Επεισόδια: Χαμός στο κέντρο της Αθήνας (vid)

Δημήτρης Κουφοντίνας: Η απεργία πείνας συνεχίζεται, ενώ έγιναν ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών.

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Παρασκευής (5/3) πραγματοποιήθηκε διαδήλωση στην Αθήνα, όπου τα επεισόδια και η χρήση «Αύρας» από την Αστυνομία δεν έλειψαν.

Στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου & Ιπποκράτους, η ΕΛ.ΑΣ έριξε στη μάχη τα θωρακισμένα οχήματα εκτόξευσης νερού για να διαλύσει το συγκεντρωμένο πλήθος.

Η κατάσταση της υγείας του διαβόητου τρομοκράτη, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Μάλιστα, το Γενικό Νοσοκομείο της Λαμίας, μέσω του διοικητή Ανδρέα Κολοκυθά, αναφέρθηκε στην πορεία των τελευταίων ωρών.

«Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται για 18η ημέρα στην ΜΕΘ, σήμερα 05 Μαρτίου 2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, τηρώντας απόλυτα την κείμενη νομοθεσία και σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προέβη άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών, καθώς και σε κάθε δυνατή προσπάθεια για την διασφάλιση της υγείας του, όπως προτάσσει η ιατρική δεοντολογία και η σχετική νομοθεσία.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του, πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας».

Δείτε το video του Sportime από τα επεισόδια στην Αθήνα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κουφοντίνας – Επεισόδια: Χαμός στο κέντρο της Αθήνας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.