ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουφοντίνας: Ψήφισμα 1.000 νομικών – Ζητούν μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού

Έκκληση νομικών για τη ζωή του απεργού πείνας κρατούμενου επέδωσε αντιπροσωπεία δικηγόρων την Τετάρτη (24/2).
Κουφοντίνας: Ψήφισμα 1.000 νομικών – Ζητούν μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού

Κουφοντίνας: Έκκληση νομικών για τη ζωή του απεργού πείνας κρατούμενου επέδωσε αντιπροσωπεία δικηγόρων την Τετάρτη (24/2).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή τους, ζητούν να ικανοποιηθεί «το νόμιμο και εύλογο αίτημά του για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού, όπως ορίζει ρητά και ο νόμος».

Νωρίτερα επεισόδια ξέσπασαν στη συγκέντρωση συμπαράστασης στο κέντρο της Αθήνας.

Τον υπουργό Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή επισκέφθηκαν ο σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Βασίλης Παπαστεργίου, ο πρώην σύμβουλος του ΔΣΑ, Θανάσης Καμπαγιάννης, και η εκπρόσωπος της «Ένωσης Δικηγόρων για την Υπεράσπιση των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων» Χρυσάνθη Ζαχάρωφ.

Του επέδωσαν ψήφισμα με 1.000 υπογραφές, καθώς και δύο προγενέστερα κείμενα δικηγόρων, με τα οποία ζητείται η ικανοποίηση του αιτήματος του απεργού πείνας.

Ο κ. Αλεξανδρής, σύμφωνα με την ανακοίνωση, αρκέστηκε να παραλάβει το ψήφισμα και άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις της αντιπροσωπείας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κουφοντίνας: Ψήφισμα 1.000 νομικών – Ζητούν μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.