ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουφοντίνας: «Βρίσκεται λίγο πριν το κώμα!»

H δικηγόρος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ, αποκάλυψε πως αν ο πελάτης της το επιθυμούσε μπορούσε να κινηθεί δικαστικά.
Κουφοντίνας: «Βρίσκεται λίγο πριν το κώμα!»

Κουφοντίνας: H δικηγόρος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ, αποκάλυψε πως αν ο πελάτης της το επιθυμούσε μπορούσε να κινηθεί δικαστικά.

Κουφοντίνας: Η νομική εκπρόσωπος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ, σε δηλώσεις της, μεταξύ άλλων, τόνισε πως είναι πολιτική απόφαση για την υπόθεση του πελάτη της, ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος θα μπορούσε να κινηθεί δικαστικά με τα στοιχεία που έχει.

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στο Open τόνισε: «Είναι κρίμα να το πω, είναι ψέμα. Δεν μου έχουν κοινοποιηθεί αποφάσεις, μου έχουν κοινοποιηθεί χαρτιά που παραπέμπουν σε αποφάσεις. Ενα χαρτί με μία σφραγίδα. Πρόκειται για μία σφραγίδα. Δεν υπάρχει απόφαση, δεν υπάρχει αριθμός, δεν έχει υπογραφές, δεν έχει ονόματα. Δεν υπάρχει απόφαση για να προσβάλουμε. Είναι εμπαιγμός δικός μου, του κρατούμενου. Είναι ντροπή αυτά που λένε».

«Ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι λίγο πριν το κώμα, βρίσκεται στα όρια ζωής και θανάτου» είπε χαρακτηριστικά η συνήγορος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ.

«Στις 28/12 κατατέθηκε αίτηση για μεταγωγή στον Κορυδαλλό, ο νόμος το προβλέπει, που λέει ότι πρέπει να μεταχθεί στις φυλακές που ήταν, δηλαδή στον Κορυδαλλό. Έχουμε απευθυνθεί όπου μπορούμε. Ο νόμος δεν μου δίνει το δικαίωμα να προσφύγω στο τοπικό αρμόδιο δικαστήριο εκτέλεσης ποινών αν δεν έχω δύο απορρίψεις. Η πρώτη μας αίτηση δεν απαντήθηκε καθόλου. Αγνοήθηκε. Αγνοείται και η δεύτερη που απέστειλα ζητώντας να επανυποβληθεί το αίτημα, για να έχω δύο απορρίψεις και να προσφύγω στο τοπικό αρμόδιο δικαστήριο» τόνισε η κυρία Κούρτοβικ.

««Μητσοτάκης, Τσιάρας, Χρυσοχοΐδης, είπατε, ότι είναι αμετακίνητοι στη βούλησή τους. Ο Κουφοντίνας είναι λίγο πριν το κώμα. Η Πολιτεία εκβιάζει. Ποιος εκβιάζει ο δεσμώτης; Ο Κουφοντίνας ζητά να εφαρμοστεί ο νόμος. Είναι απόφαση πρωθυπουργού είπατε νωρίτερα, άρα ποιος δικαστής θα πάει ενάντια; Είναι πολιτική απόφαση και λύνεται με πολιτική απάντηση. Η πολιτεία πρέπει να διορθώσει την αδικία που έγινε με φωτογραφικό νόμο. Ο νόμος ήταν φωτογραφικός κι αντισυνταγματικός, τον έφτιαξαν ειδικά για τον Κουφοντίνα, το έλεγαν τότε και μέσα στη Βουλή ότι τον φτιάχνουν “για να φύγει επιτέλους από τις αγροτικές φυλακές ο Κουφοντίνας”. Παραβιάζουν ακόμα κι αυτόν τον νόμο τους, επί δύο μήνες δεν έχουν κοινοποιήσει τα έγγραφα.

Survivor trailer 2/3: «Ανταρσία» στην μπλε ομάδα – Δεν γουστάρουν να αγωνιστούν Κρις και Αλέξης Παππάς! (vid)

Επιβεβαιώνει η ΑΕΚ: Δανεικός ο Σαμπανάτζοβιτς

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κουφοντίνας: «Βρίσκεται λίγο πριν το κώμα!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.