ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κούγιας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Λιγνάδης θα αθωωθεί στο δικαστήριο»

Σίγουρος ότι ο πελάτης του θα αθωωθεί από το δικαστήριο παρουσιάστηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας.
Κούγιας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Λιγνάδης θα αθωωθεί στο δικαστήριο»

Σίγουρος ότι ο πελάτης του Δημήτρης Λιγνάδης θα αθωωθεί από το δικαστήριο παρουσιάστηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ολοκλήρωσε την απολογία το απόγευμα της Πέμπτης (25/2) και ο συνήγορος του σκηνοθέτη, Αλέξης Κούγιας, εξέφρασε την άποψη ότι ο πελάτης του θα αθωωθεί στο δικαστήριο.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για τις εξελίξεις στην υπόθεση και δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αθωωθεί (ο Δημήτρης Λιγνάδης) στο δικαστήριο».

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας: «Κατακρημνίζεται οποιαδήποτε αμφιβολία και για τις δύο πράξεις» για τις οποίες κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν στοιχεία, όπως εισιτήρια και κρατήσεις ξενοδοχείων, που μαρτυρούν ότι ο σκηνοθέτης δεν βρισκόταν στο σημείο που τον τοποθετούν.

Σχετικά με την πιθανότητα προφυλάκισης του σκηνοθέτη, ο συνήγορος του σκηνοθέτη – ηθοποιού σημείωσε ότι: «Κανείς δεν μπορεί να μπει στην σκέψη των δικαστών και των εισαγγελέων».

Δημήτρης Λιγνάδης: Δείτε όσα είπε ο κ. Κούγιας στο MEGA

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κούγιας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Λιγνάδης θα αθωωθεί στο δικαστήριο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.