Κούγιας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Λιγνάδης θα αθωωθεί στο δικαστήριο»


Αλέξανδρος Κωτάκης

Κούγιας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Λιγνάδης θα αθωωθεί στο δικαστήριο»


Σίγουρος ότι ο πελάτης του Δημήτρης Λιγνάδης θα αθωωθεί από το δικαστήριο παρουσιάστηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ολοκλήρωσε την απολογία το απόγευμα της Πέμπτης (25/2) και ο συνήγορος του σκηνοθέτη, Αλέξης Κούγιας, εξέφρασε την άποψη ότι ο πελάτης του θα αθωωθεί στο δικαστήριο.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για τις εξελίξεις στην υπόθεση και δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αθωωθεί (ο Δημήτρης Λιγνάδης) στο δικαστήριο».

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας: «Κατακρημνίζεται οποιαδήποτε αμφιβολία και για τις δύο πράξεις» για τις οποίες κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν στοιχεία, όπως εισιτήρια και κρατήσεις ξενοδοχείων, που μαρτυρούν ότι ο σκηνοθέτης δεν βρισκόταν στο σημείο που τον τοποθετούν.

Σχετικά με την πιθανότητα προφυλάκισης του σκηνοθέτη, ο συνήγορος του σκηνοθέτη – ηθοποιού σημείωσε ότι: «Κανείς δεν μπορεί να μπει στην σκέψη των δικαστών και των εισαγγελέων».

Δημήτρης Λιγνάδης: Δείτε όσα είπε ο κ. Κούγιας στο MEGA

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news