ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κούγιας: «Ελάχιστα στοιχεία η δικογραφία Λιγνάδη»

Για τη δικογραφία του πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας ότι αυτή έχει ελάχιστα στοιχεία.
Κούγιας: «Ελάχιστα στοιχεία η δικογραφία Λιγνάδη»

Για τη δικογραφία του πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας ότι αυτή έχει ελάχιστα στοιχεία.

Νέες δηλώσεις έκανε ο Αλέξης Κούγιας, όσον αφορά την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, μιλώντας για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εναντίον του.

Ο γνωστός δικηγόρος, ανέφερε ότι θα μελετήσει τα στοιχεία που έχουν δοθεί και στη συνέχεια θα κρίνει το αν θα αναλάβει  υπεράσπιση του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

«Παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας και πρόκειται για μια δικογραφία τηλεγράφημα, με ελάχιστα στοιχεία. Περίμενα μια δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις μαρτύρων και θυμάτων.

Πρόκειται για μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα, γιατί άκουγα αυτές τις μέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, που είναι μόνο φήμες.

Θέλω να σας πω ότι με πολλή περίσκεψη απέναντι σε ό,τι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα, που συμπληρώνει σε λίγο καιρό 50 χρόνια, και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αυτή την υπόθεση, μόλις διαβάσω τη δικογραφία θα τοποθετηθώ αν θα αναλάβω την υπόθεση αυτού του διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και γενικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΟΚ – Νέες καταγγελίες για 65χρονο ηθοποιό που κατέχει σημαντική θέση στο χώρο του θεάτρου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κούγιας: «Ελάχιστα στοιχεία η δικογραφία Λιγνάδη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.