Κούγιας για Καπουτζίδη: «Ποιος είναι για να ασχοληθώ μαζί του;»

Μια νέα επίθεση κατά του προσώπου του Γιώργου Καπουτζίδη εξαπέλυσε μέσω συνέντευξης του στο OPEN TV ο Αλέξης Κούγιας.

Μια νέα επίθεση κατά του προσώπου του Γιώργου Καπουτζίδη εξαπέλυσε μέσω συνέντευξης του στο OPEN TV ο Αλέξης Κούγιας.

Κούγιας: Η κόντρα που έχει ξεσπάσει και πρωταγωνιστούν ο Αλέξης Κούγιας και ο ηθοποιός, Γιώργος Καπουτζίδης καλά κρατεί καθώς ο γνωστός δικηγόρος εξαπέλυσε μια νέα επίθεση προς το πρόσωπο του Καπουτζίδη μέσω δηλώσεων στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο κανάλι του OPEN TV.

Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Κούγιας προκειμένου να καταθέσει τρεις αναφορές σε βάρος όλων των δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση Λιγνάδη.

Εκεί λοιπόν ο γνωστός ποινικολόγος εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Γιώργου Καπουτζίδη, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ποιος είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης για να ασχοληθώ; Ο κύριος Καπουτζίδης έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία μου που δεν έχει καμία σχέση με το περιεχόμενο που αναφέρουν γιατί κάποιοι, μια δυσφήμισή μου από τον κύριο Λαζόπουλο για έναν τραυματισμό μου από μπράβο που υπάρχει σχετική δικογραφία το παρουσίασαν ως τακουνιά. Είναι κάτι που διαρρέει πολλά χρόνια ο κύριος Λαζόπουλος και η παρέα του και είναι ψέμα.

Τη φωτογραφία αυτή δημοσίευσε ο κύριος Καπουτζίδης για να διακωμωδήσει εμάς που έχουμε επιλέξει να ζούμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μακριά από την ομοφυλοφιλία, διαφορετικό τρόπο να επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο…

Απ’ ό,τι λένε είναι καλός καλλιτέχνης, δεν τον έχω δει κάπου να παίζει, δεν τον έχω δει στο θέατρο ή την τηλεόραση. Τυχαία τον είδα ένα Σάββατο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου να κοιτάζεται με τον ερωτικό του σύντροφο και να διατυμπανίζουν έναν τρόπο ζωής που δε μου ταιριάζουν… Δικαίωμά του είναι όπως και δικαίωμά μου είναι να επιλέγω έναν άλλο τρόπο ζωής».